Informatie Wintergo 2019

Het is weer tijd voor de 14de WinterGo! Dit is the place to be voor iedereen die zin heeft om dat laatste dagen van 2019 en de eerste van 2020 door te brengen met een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon lekker een week lang spelletjes spelen en lekker lezen. Graag zien we je de hele week, lukt dat niet dan ben je ook van harte welkom om voor enkele dagen, nachten of activiteiten langs te komen

We zijn nog met de voorbereidingen bezig. Het programma en de prijs volgen op korte termijn
Blijf aan deze webpagina gekluisterd voor de laatste nieuwtjes! Je kunt nu ook aangeven dat je komt op Facebook event: Facebook event

Voor het programma kijk op Programma!
Je bent welkom vanaf 27 december om 13.30, je kunt je dan inschrijven tot 14:30, je kamer inrichten en met de eerste ronde van het toernooi starten om 15:00.

Locatie
Het Koos Vorrinkhuis (www.koosvorrinkhuis.nivon.nl)
Koudelaan 16
3749 AM Lage Vuursche
De organisatie is te bereiken op +316-31306631 of per mail: zomerwintergo at gmail punt com.

Route
De routebeschrijving kun je vinden op de website (www.koosvorrinkhuis.nivon.nl) of zelf opzoeken via www.9292ov.nl (openbaar vervoer) en www.routenet.nl (auto).

Wil je aan komen waaien?
Dat kan! Leuk dat je komt!
Wil je meedoen aan het toernooi bel dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je indelen. Als je voor 9.30 uur opbelt (+316 31306631) dan ben je zeker van deelname voor die dag. De rondes starten iedere dag om 10.00 uur. Meld je ook altijd even bij de toernooidirecteur voor toernooi deelname, ook als je jezelf al hebt in geschreven op de website.
Het financiële stukje word door onze financieel directeur afgehandeld. Op de kosten pagina staan de verschillende dagtarieven.

Let op! Dieetwensen
De kookploeg wil graag weten of er bijzondere dingen zijn waar ze rekening mee moeten houden. Eet je vegetarisch of heb je een speciaal dieet geef dat dan door dan houden we daar rekening mee. Je kunt dit aangeven in het inschrijfformulier. Wil je overleggen? Stuur dan een mailtje aan Tiety. tietyk at hotmail punt com

Praktische informatie
Je moet zelf in ieder geval een slaapzak/dekbedovertrek, kussensloop, hoeslaken en handdoeken meenemen. Een lakenpakket is te huren voor € 7,00, onderlaken voor € 2,50, handoek of sloop voor € 1,00. Verder raden we je dringend aan om spellen mee te nemen! (zet er wel je naam op)

Er wordt een kamerindeling gemaakt, bij aankomst hoor je in welke kamer je bent ingedeeld. Binnen de nieuwe locatie, zijn er veel meer kamers, maar minder bedden. Graag willen we iedereen bij zijn/haar vriendje(s) en vriendinnetje(s) op de kamer leggen. Daarom sturen we jullie na de registratie nog een los formulier om dat te regelen. Wij zullen proberen met iedereens wensen rekening te houden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. In uitzonderings gevallen kunnen we hier vanaf wijken. Mocht je echt helemaal solo willen gaan, vragen we 12 euro per nacht extra.

Minderjarige op Zomer- of WinterGo
Dat kan, WinterGo is een makkelijke omgeving om je vrije tijd door te brengen. Vanuit de organisatie regelen we het wel zo dat er een volwassene voor jou verantwoordelijk zal zijn. Mochten je ouders er niet zijn en wil je toch komen, zal er een andere volwassene die verantwoordelijkheid moeten dragen. De organisatie dient vooraf hiervan (bij de aanmelding) op de hoogte gesteld te worden, met alle relevante gegevens (naam, telefoonnr. etc.). De Zomer- en WinterGo organisatie behoud het recht om je als nog te weigeren.

De WinterGo mok
Naast dat het natuurlijk erg stoer is om je eigen mok te hebben, scheelt het ook nog eens afwas. Mocht je graag de unieke WinterGo 2019 mok willen hebben, kan dat tegen een meerprijs van 6 euro (aan te geven bij je inschrijving, doorgeven t/m 8 december). Je kan natuurlijk ook je eigen mok van vorig jaar weer meenemen!

De organisatie moet ALTIJD weten wie wanneer aanwezig is, vertrek je eerder dan je in je inschrijving hebt aangegeven, laat het even weten.

Wij hebben er weer veel zin in! Tot de 27e.

Groeten, de organisatie